Hlavní obsah
Článek

Že se slavné české krásky rády předvádějí tak, jak je pánbůh stvořil, na to už jsme si zvykli. Ještě nikdy se ale nestalo, že by i někdo ze známých tváří českého showbyznysu mužského pohlaví vystavil své nahé tělo bez jediného kousíčku látky na odiv. Hvězda druhé řady Česko hledá SuperStar Filip Jankovič (26) je tak prvním, kdo odhodil stud a ukázal naprosto, ale naprosto všechno, čím ho příroda obdařila. Podívejte se do fotogalerie, čím se tento vysportovaný mladík může chlubit.

Jankovič, který nyní žije v Londýně, kde si vydělává především jako tanečník, se nedávno přiznal ke své bisexualitě. „Jsem člověk živočišný a rád si to rozdám s člověkem, se kterým to tak cítím. A může to být holka, může to být kluk. Je mi to úplně jedno,“ řekl před časem internetovému gay portálu Lui Mag, který nyní přinesl i jeho necenzurované nahé fotky.

A Jankovič se rozhodně nemá za co stydět. Tělo samý sval, a i „předmět doličný“ je rozměrů, kvůli kterým nemusí trpět mindráky. A také netrpí. Navzdory všeobecnému trendu vyholování se tento mladý muž rozhodl jít proti většině a porost má takřka všude.

Filip ostatně odvahu ukázal už víckrát. Překvapil už před pár měsíci, kdy na homosexuály vystrčil nahý zadek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám