Hlavní obsah
Článek

V pátém kole StarDance se tančilo na filmové písně a Jan Cina (36) s Adrianou Maškovou předvedli romantický valčík. Většinou tento krásný taneční pár získává vysoké bodové hodnocení, ale tentokrát je porotce Zdeněk Chlopčík (67) obodoval čtyřkou, což zaskočilo nejen přítomné hosty v sále, které tanec nadchl.

„Dneska to bylo jako horská dráha, asi jako ve filmu, že zažijete všechny emoce. Během tance jsem měl emoce velmi pozitivní, při hodnocení byly velmi překvapivé a byl jsem vyděšený. A na konci byl obří smutek z toho, jak to dopadlo a cítím se lehce provinile,“ svěřil Super.cz herec.

V závěrečném rozstřelu zůstal na parketu právě on se svou taneční partnerkou a Marika Šoposká (34) s Robinem Ondráčkem. Diváci rozhodli, že páté kolo opustí Marika, a právě za to se Jan Cina cítí provinile.

„Z hodnocení jsem dnes předvedl výkon, který by se možná ani neměl hodnotit, že to bylo tak mimo. Je tam lehká provinilost z toho, že tady zůstáváme, čehož si ale hrozně cením a vážíme si podpory diváků,“ vysvětlil.

Pár má za sebou první polovinu živých přenosů a nás zajímalo, jak jsou na tom po fyzické stránce. „Já nehubnu ani nepřibírám, doufám, že se mi lehce rovnají záda díky dobrému vedení Adriany,“ říká Cina a jedním dechem složil taneční partnerce kompliment: „Adriana krásní, ani nevím, kam už to může vystoupat,“ usmál se.

Reklama

Další články

Načítám