Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Chcete si na podzim a zimu pořídit nové boty? Myslete na praktickou stránku věci. Je důležité, aby boty byly pohodlné a nohy udržely v teple, ale zároveň nezapomeňte na to, že o nás prozradí mnohé a podle bot nás také okolí posuzuje.

Podívejte se na aktuální podzimní trendy, ze kterých si vybere opravdu každý!

Hnědá je nová černá

Jestli už vás černá klasika trochu nudí, potěší vás zpráva, že hnědá barva je nová černá. Ve hnědé barvě, respektive v různých odstínech, aktuálně pořídíte nejen boty, ale i kabelky, batohy a samozřejmě také oblečení. Je přitom jen na vás, zda si vyberete čokoládovou, velbloudí nebo pískovou. Stejně tak u bot, ale třeba i kabelek můžete vsadit na klasickou kůži, lakování, ale třeba i matný semišový finiš. Dokonalý výběr podzimních hnědých bot, ale také doplňků pořídíte na e-shopu CCC.eu oblíbené značky Jenny Fairy.

Bílá, ale rozhodně ne andělská

Bílé zimní boty se nosily už loni a letos tento trend pokračuje. Čistě bílá se ale tentokrát mění více do smetanové a hlavní roli hraje podešev. Ta musí být opravdu výrazná. Tyto kotníkové boty seženete nejen v kůži, ale i v gumové variantě, která je dokonale voděodolná. Podešev může být kontrastně černá jako loni, ovšem letos se nebojte sáhnout ani po variantě, kdy je bota celá v jedné barvě.

Stylový outdoor

Z obuvi, kterou jsme ještě nedávno nosili jen na procházky do lesa či při sáňkování na horách, se stal módní hit. Pokud vás tedy v zimě zahřeje jen poctivá outdoorová bota, letos budete jásat. Jen si pohlídejte, aby měla ty správné odstíny. Pestrým barvám a neonům z tradičních outdoorových obchodů je stále lepší se alespoň ve městě vyhnout. Pokud si netroufáte na experimenty, sáhněte po šněrovacích kožených botách s robustní outdoorovou podrážkou.

Hnědá barva vtrhla mezi módní trendy

Vyšší dívčí

Zatímco v posledních letech byly klasické kozačky spíše upozaděny, letos se zase vrací na výsluní. To je skvělá zpráva pro ty dámy, které v nízkých botách příliš zebou nohy. Navíc má tento trend několik variant. Pořiďte si boty podobné těm jezdeckým. Nebojte se ploché podrážky ani širokého střihu, který pojme i teplé vlněné ponožky. Tento typ bot se přitom nosí klidně i k elegantnímu outfitu. Jestli přece jen toužíte po něčem více elegantním, pořiďte si kozačky na podpatku, ale ozvláštněné vzorem hadí kůže. Další variantou jsou kozačky nad kolena, které naopak působí velmi žensky.

Kovbojský styl

Zdá se, že takzvané koně, ale třeba i třásně nikdy nevyjdou z módy, a tak jsou i letos sázkou na jistotu. I jim nejvíce sluší všechny odstíny hnědé. Kromě bot nezapomeňte ještě na kabelku, a celkový look skvěle podtrhne kovbojský klobouk ve vlněné zimní verzi. Dokonce i ten pořídíte mezi doplňky na e-shopu CCC.eu.

Náš tip:

On-line nakupování u CCC.eu má tu výhodu, že zde pořídíte dokonce i kousky, které v kamenných obchodech nenajdete. Málo se také ví, že tu kromě bot seženete i spoustu doplňků, a dokonce i oblečení. Jenny Fairy nabízí také linii trendy kabelek. Stále populární jsou hobo kabelky ve tvaru srpku měsíce, často mají pomačkaný design nebo je zdobí různé vzory. Stejně jako na přehlídkových molech nesmí ani vám chybět prostorné tašky typu shopper, ideálně zdobené kostkami. Propůjčí vám business look, který pro moderní vzhled oživují sportovní detaily. Nesmíme zapomenout ani na praktické kabelky, tentokrát v čokoládovém odstínu. A nakoupit tu můžete nejen pro sebe, ale třeba i pro svého partnera. Skvělé je, že je tu vždycky velký výběr podle aktuálních módních trendů.

Členové Klubu CCC získávají více, použijte aplikaci CCC, registrujte svoje nákupy a změňte svou úroveň člena Klubu. Získejte tak atraktivní ceny a užívejte si výjimečné výhody vyhrazené pouze pro členy Klubu na úrovni Gold a Silver.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám