Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O zdravotním stavu Karlose Vémoly (38) jsme poslední dobou neslyšeli dobré zprávy. Když jsme ho potkali osobně, první dotaz samozřejmě padl na jeho zraněnou ruku, kvůli které musí zápasník MMA odložit zápasy a trpělivě čekat na uzdravení.

"Jsem Terminátor, vyměníme součástky a jedeme dál. Jen to tentokrát bude malinko déle trvat, než jsme doufali. Je potřeba čas, aby to srostlo. Mám utržený triceps, stahovanou šlachu znovu dohromady, moc se to nehojí, ale věřím, že to dobře dopadne," doufá Karlos. V našem videu se silné povahy mohou podívat, jak jeho ruka vypadá uvnitř, protože nám při rozhovoru ukázal snímky přímo z operace. "Mám tam dvacet stehů, snad to bude držet," modlí se zápasník.

Pauzu si bude muset dál zřejmě na půl roku. Utěšovali jsme ho, že si aspoň víc užije miminko, které čekají s partnerkou Lelou Ceterovou (34). "Bude to pro mě spíš psychický, než fyzický problém. Jsem v tomhle sportu přes třicet let a nikdy se mi nestalo, že bych musel úplně vypnout. A teď musím. Že bych vyměnil celý svůj sportovní život za roli muže v domácnosti, tak na to se úplně nechystám," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám