Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden vánoční film byl Richardovi Krajčovi (46) osudným. Při natáčení romantické komedie Křídla Vánoc se před deseti lety potkal s režisérkou Karin Babinskou, oba se vzdali svých tehdejších vztahů a od té doby tvoří pár. Když jsme se s hercem a zpěvákem potkali na premiéře filmu Přání Ježíškovi, ujistil nás, že žádnou životní změnu mu tentokrát natáčení nepřineslo.

"Teď bych byl hlavně hrozně rád, kdyby se ten příběh líbil dětem, protože všechny naše tři děti přišly na premiéru s námi a hrozně se na něj těší. Sice jsem ho měl už doma, ale nechtěl jsem jim ho pustit, protože v kině je to větší zážitek," domníval se Richard. Ve filmu hrají i dětští herci, proto nás zajímalo, zda i jeho syn Richard a dcera Berenika anebo Karinina dcera Jasmína mají herecké ambice.

"Děti už měly svoji filmovou premiéru, objevily se v klipu Vánoční. Máme tam kusy, které by toužily se postavit před kameru a myslím si, že tam i nějaký skrytý talent je. Ale uvidíme. Zatím mají mnoho jiných aktivit, takže se ještě nevyprofilovaly. Nechávám to na nich, ale jeden velký herecký potenciál tam vidím," prozradil.

Mohlo by se tak stát, že se s jedním ze svých potomků zahraje a jeho žena je bude režírovat. Šance je relativně už brzy, protože příští rok bude Karin režírovat televizní seriál, v němž si Richard spolu s Davidem Švehlíkem zahrají hlavní role.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám