Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká modelka Mariana Bečková se probojovala mezi TOP 20 nejkrásnějších dívek Miss Czech Republic. Kráska, která bodovala i na světové soutěži krásy, kde získala dva doprovodné tituly, si nyní prochází těžkou zkouškou. A jak Super.cz řekla, v Miss bojuje pro svého těžce nemocného přítele Axela.

"Můj nejbližší člověk, můj Axel bojuje o život v nemocnici. Je velmi vážně nemocný. Začalo to tím, že ho jen bolela záda. Chodili jsme k fyzioterapeutům, ti říkali, ať to vyleží. Pak z ničeho nic přede mnou zkolaboval," řekla Super.cz Mariana.

"Má rakovinu. To, že ho bolela záda, znamenalo, že měl nádor, který mu tlačil na ledviny. To způsobilo selhání ledvin. Proto apeluju na všechny, pokud vás něco bolí, zajděte si na vyšetření, nezanedbávejte to," řekla Super.cz Mariana se slzami v očích.

Axel leží na JIP v Německu, Mariana u něj tráví veškerý možný čas, nyní na pár dní přijela do Čech, aby zkusila štěstí v Miss Czech Republic. Jejím snem je odletět na světovou soutěž krásy Miss World.

"Pocity viny, že jsem tady a on někde bojuje o život v nemocnici, mám. Jsou to vlny nahoru dolů. Byl to můj sen velmi dlouho. Když Axel mohl komunikovat a nebyl zrovna na JIP, tak mi řekl, ať do toho jdu. Ať bojuji za něj, že když on nemůže, tak to neznamená, že já nemám žít svůj život. A takový přesně on je. Milující, vždy mě podporoval a tak to je stále," dodala Bečková.

Reklama

Další články

Načítám