Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská zpěvačka známá z hudebního dua TWiiNS se stala poprvé maminkou. Veronika Nízlová (35) přivedla na svět holčičku, které dala netradiční jméno Nea.

„Konečně jsme spolu. Miluji tě nejvíc na světě, budu ti tou nejlepší maminkou,“ napsala pyšná prvorodička ke společnému snímku z porodnice.

Péči o miminko si mohla Veronika natrénovat u svého dvojčete Daniely (35), která má s fotbalistou Stanislavem Lobotkou skoro dvouletou dcerku Lindu. Veronika je nyní svobodnou maminkou, jak předeslala během těhotenství. „Přestože s tatínkem děťátka nejsme spolu, vždy mu budu vděčná za tento dar,“ řekla tehdy zpěvačka.

Hudební dvojice TwiiNS vydala 4 alba, za která získala zlatou a platinovou desku. Několik let zpěvačky moderovaly slovenskou hudební relaci vysílanou v televizi a zahrály si v muzikálu Rebelové, ale i v epizodách seriálu či filmu. V roce 2014 nazpívaly hit One Night Stand ve spolupráci se světoznámým americkým rapperem Flo Rida.

Reklama

Další články

Načítám