Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Alves (40), která dříve byla muž stylizující se do Kena a dnes je z ní Barbie, si svou radikální proměnu nadmíru užívá. Snaží se pózovat jako modelka a na svém kontě už má řadu nejrůznějších focení.

Kromě žhavějších pózovaček, kdy se neváhala vystavit nahá, se nechala zvěčnit v odhalujících outfitech. Hlavní roli hrál její výstřih, na který si zjevně dost potrpí. Jessica kvůli své proměně podstoupila desítky náročných plastických operací.

Před několika měsíci navíc podstoupila tubulizaci žaludku a její postava je díky tomu štíhlá jako proutek.

Nadále si také píchá botox, nechává si dělat výplně rtů a řadu dalších úprav. Její fotky tak vypadají skoro jako záběry na umělou figurku.

Důležité ovšem je, jak se samotná Jessica cítí. A ta je jako žena konečně šťastná. Dokonce uvažuje o transplantaci dělohy, ale záleží, co by na to řekli lékaři. Pokud by k operaci opravdu došlo, Alves by se stala první známou transgender ženou, u které se takový typ zákroku povedl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám