Hlavní obsah
Článek

Skotský herec Gerard Butler (42) oblékl na svatbu své sestry tradiční národní kroj – kilt. Pod pánskou plisovanou sukni z tartanu – kostkované vlněné látky – se nic nenosí. Jenže pak se může stát, že nositeli něco, třeba poryv větru, kilt nadzvedne. V horším případě nositel kiltu zapomene na své sans souci a roztáhne nohy při sezení na židli. To se stalo hollywoodskému herci a svatebčané v tu chvíli viděli jeho penis.

„Měl jsem na svatbě své sestry ve skotském Paisley kilt, musel jsem tam vystoupit přede všemi na stupínek a číst před matkou a rodinou stojící v první řadě. Jak víte, ve Skotsku existuje jisté pravidlo pro nošení kiltu, takže jsem seděl s roztaženýma nohama a všichni se nakláněli dopředu a moje máma zírala a spínala ruce k sobě a já jsem si říkal, že asi chce, abych se modlil… a pak mi došlo, že všichni koukají na můj rozkrok. Tak jsem prudce zkřížil nohy. Je to vždy katastrofa,“ svěřil Gerard v talk show Grahama Nortona.

Gerard ale není žádný stydlín. Nahoty se děsící Američany tím přivádí k šílenství, protože se nebojí odhalovat ani při natáčení filmů. „Vždycky to vypadá moc hezky, když ukážete kousek zadku. Nemám pocit, že to bylo bezdůvodné,“ uvedl Gerard ke scéně z filmu Ctihodný občan, v němž se před kamerou svlékal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám