Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák MikAel, kterého fanoušci znají také jako Michaela Foreta (37) ze SuperStar, představuje nový singl s názvem Lottery. Cover singlu stejně jako videoklip vznikl ve vlastní produkci a byl pořízen na iPhone při pobytu na Sardinii, kde zpěvák trávil část letošního podzimu.

Ve žhavém videoklipu se kolem zpěváka vine krásná žena. Nechybí vášnivé doteky a objetí. MikAel na natáčení nemusel hledat žádnou krásnou modelku a herečku. Žena, se kterou v klipu laškuje, je totiž jeho půvabná manželka Eliška.

„Píseň, respektive její text, je inspirován příběhy několika rodin, které se v poslední době ocitli ve finančních problémech. Vypráví příběh muže, který se stále za něčím žene, a který touží vyhrát v loterii, aby plnil sny sobě i ostatním. Nestydí se otevřeně přiznat, že navzdory idealistickým proklamacím jsou peníze v našem světě důležité. Chceme-li však plnit sny, nemůžeme jen čekat na výherní los,“ odkryl zákulisí natáčení klipu oblíbený zpěvák.

Jedná se o MikAelův druhý letošní singl po úspěšném letním songu Storyline, který vznikl ve spolupráci se světovým hudebním producentem a skladatelem Karlem Havlíčkem a bodoval v hitparádách. Novou píseň Lottery stejně jako Storyline nebo další rádiový hit Alone Together najdou fanoušci na druhé připravované desce, která vyjde příští rok na jaře.

Michael Foret se v hudební branži pohybuje už 15 let a s projektem MikAel sklízí úspěchy poslední 4 roky. Úspěšně prošel SuperStar, muzikály a naplno se věnuje vlastní tvorbě v angličtině i češtině. Nevyhýbá se ani moderování a herectví. Doba nákladných videoklipů je bezesporu pryč, proto se MikAel také pouští do tvorby vlastních videoklipů, kde si vystačí se smartphonem a nápadem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám