Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Hana Maciuchová (†75) musí v těchto dnech řešit nepříjemnou situaci. Na sociální síti se totiž objevil muž, který se prohlašuje za jejího syna. Herečka přitom vlastní děti nikdy neměla a ani žádné neadoptovala.

Hana Maciuchová žila dvacet let ve spokojeném partnerství s hercem Jiřím Adamírou (†67), děti ale nikdy neměli. Přesný opak tvrdí muž, který si říká Milan Maciuch a prezentuje se jako její syn. „Paní hana maciuchová je moje máma. Máte asy milné informace mama hana maciuchová byla za jiřího adamíru provdaná mě si adoptovali,“ napsal s chybami Milan deníku Blesk.

Muž dále prohlašuje, že stejně jako oblíbená herečka vystudoval DAMU. Na Haniny fanouškovské stránky ale píše nesmyslné vzkazy plné hrubek, které, co se jeho vzdělání týče, mluví za vše. „Písen otobě spívám tobě kytičku dávám natebe se rát usmívám...“, píše například Milan Maciuch.

Sama Maciuchová, kterou diváci budou moci od 9. ledna opět vídat v nováckém seriálu Ulice, samozřejmě vyvrací, že by narušený muž byl jejím synem. „Je to nesmysl, žádného syna nemám a nikdo takový mě nekontaktoval,“ uzavírá herečka a doufá, že se tak ani nestane.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám