Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Entrée hodné Oscara. O takové se postarala Lady Gaga (38) na premiéře horlivě očekávaného dramatu Klan Gucci. Na londýnskou premiéru vynesla představitelka Patrizie Reggiani fialovou róbu, jak jinak než značky Gucci, v níž předvedla nohy v síťovaných punčochách.

O pózování na červeném koberci zpěvačka něco ví a rozhodně na sebe umí strhnout pozornost. Nic jiného se od ní nečekalo ani tentokrát. V nepřehlédnutelném modelu, s výrazným make-upem a v botách na platformách přesně podle svého gusta, byla popová diva za opravdovou hollywoodskou hvězdu.

Herečka zapózovala také se svým filmovým manželem Adamem Driverem. A samozřejmě i s ostatními aktéry Salmou Hayek, Jaredem Letem, Jeremym Ironsem a dalšími.

O Oscarech v souvislosti s Klanem Gucci se špitá už od doby, kdy oznámili, že snímek vzniká. Lady Gaga už jednu zlatou sošku doma má, a sice za píseň Shallow k filmu Zrodila se hvězda. Klan Gucci je jejím druhým celovečerním filmem a na svém výkonu si dala opravdu záležet.

Zpěvačka přiznala, že na své postavě Patrizie Reggiani pracovala tři roky a do role se tak vžila, že poslední rok a půl žila život úplně jako Reggiani. A ztratila u toho kontakt s realitou. Už jen za to by si minimálně nominaci zasloužila.

„Posledních devět měsíců jsem mluvila s přízvukem. Ke konci natáčení jsem měla trochu psychické potíže. Buď jsem trávila čas v hotelovém pokoji, kde jsem žila a mluvila jako Reggiani, nebo jsem byla na place, kde jsem jí byla,“ popsala, co role obnášela.

Na drama Ridleyho Scotta se můžete v českých kinech těšit od 25. listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám