Hlavní obsah
Článek

Herec a producent Jiří Pomeje (†54) je zjevně nenapravitelný optimista. Ačkoliv má za sebou dvě nepovedené manželství – s herečkou Michaelou Kuklovou a zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48) – žene se do dalšího. Svou přítelkyni Andreu Šťastnou totiž o víkendu požádal o ruku na thajském ostrově Kho Samui.

„Andrea je ženská pro skutečný život. A naštěstí nemá nic společného s uměním,“ vysvětlil v Blesku své pohnutky Pomeje. „Šli jsme na výlet k velkému Budhovi, když najednou Jirka přede mne klekl, dal mi prstýnek a požádal mne o ruku,“ pochlubila se čtyřiadvacetiletá Šťastná.

Svatba by se tak měla uskutečnit do roka a do dne. „Chceme úplně normální vesnickou veselku,“ tvrdí producent, který se zřejmě poučil, že monstrózní svatba, jakou měl s Bartošovou, úspěch svazku nezaručí.

Pomeje doufá, že nyní mu to konečně vyjde až do konce života a rád by se prý dočkal i nějakých potomků. Otázkou zůstává, jak případné manželství ovlivní stále ještě nevyřešené dluhy, které za sebou Pomeje táhne ze svých podnikatelských aktivit na poli kinematografie.

Reklama

Další články

Načítám