Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když má teď parádní postavu, na přehlídkové molo se jako modelka nepostavila. Na charitativní módní show, kde předváděly známé herečky, byla Monika Absolonová (47) "jen" v roli zpěvačky. Nabídku na předvádění nepřijala.

"Věk na modelku už nemám dlouho. Necítím se být modelkou, ani jí být nechci. Párkrát jsem si to vyzkoušela, a vždycky to pro mě byl hrozný stres. Při zpívání mám možnost mluvit, ale když jdeš, tak nemůžeš říct nic a když si rozbiješ hubu před lidmi, tak to ani neokecáš," řekla Super.cz Absolonová.

Na akci Monika zazpívala na prosbu kolegyně a kamarádky, herečky Mariky Procházkové. "A to jsem ráda přijala," doplnila zpěvačka.

Monika se nedávno vrátila z dovolené, kterou si ale neužila tak, jak plánovala.

"Byla jsem s dětmi ve Španělsku, ale měli jsme tam tak super počasí, že na plavky to nebylo. Malý měl navíc, zřejmě z letadla, zánět středního ucha a dostal antibiotika. Bylo to báječné. Do toho bylo dvacet stupňů a pod mrakem, pak i pršelo. Bylo to parádní," dodala nyní už s úsměvem Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám