Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Gabriela Filippi se ve společnosti moc často neobjevuje, věnuje se totiž spíš osobnostnímu rozvoji a svému Léčivému divadlu. Výjimku udělala, když moderovala charitativní přehlídku Hvězdy dětem návrhářek Aleny Wilson a Renaty Glosové. Přivedla i svoji nádhernou dceru.

Sofia je kombinací genů svých rodičů, jejím otcem je sportovní komentátor Pavel Karoch. Sama se věnuje herectví, tanci a choreografii a také zpívá. "Moje srdcovka je rap. Píšu i texty a 12. listopadu vydávám novou skladbu a videoklip. Snad mi brzy vyjde i album," prozradila. Televizní diváci ji znají i ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde hrála vnučku ředitele kamenické nemocnice Viktora Hofmana v podání Jana Kanyzy.

Mamince se líbí její texty, což bude i tím, že na rozdíl od kolegů v nich Sofie nepoužívá sprostá slova. "Vnímám v tom poezii," vysvětlila Gábina. "Já se přiznám, že jsem dost vulgární v normálním životě, ale když píšu texty, tak vybírám jiná slova. Čeština je velmi bohatá, jde vyjádřit spoustu věcí bez použití vulgarismů a stejně to má tu sílu," míní Sofia.

"Sofiinu hudbu používáme i v našem novém představení, kam všechny moc zvu. Je to komedie Terapie rodinou, která vychází i z našich rodinných poměrů. Jdeme s kůží na trh," doplnila Gabriela Filippi, která v našem videu promluvila i o zbytku rodiny, manželovi a synovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám