Hlavní obsah
Článek

Internet šílí z videa, na kterém je zdokumentované setkání zakladatele Amazonu Jeffa Bezose s partnerkou Lauren Sanchéz s Leonardem DiCapriem (49). Klip můžete zhlédnout níže, reakce Sanchéz na hollywoodského krasavce je vcelku všeříkající.

Zatímco Lauren působila vedle herce jako náctiletá fanynka, Jeff zůstal zcela neohromen. Trojice se potkala na akci Art + Film Gala, kde byli oceňováni umělci. Leonardo byl jedním z předsedajících.

Když video obletělo svět, lidé začali v komentářích perlit. „Najdi si někoho, kdo se na tebe dívá jako Lauren Sanchéz na Leonarda DiCapria,“ zaznělo například.

„Když máš miliardy dolarů, ale nejsi Leonardo DiCaprio,“ rýpnul si někdo do Bezose. „Leo přijde o členství na Amazon Prime,“ vtipkoval další.

Většina komentujících dam ale měla pro její reakci pochopení. „Naprosto to chápu. Vždyť je to DiCaprio,“ shrnula za všechny jedna z nich.

Sanchéz sdílela po akci fotku s Bezosem, zdá se tedy, že si z její reakce na DiCapria nic nedělal. Jako Bezosova partnerka vystupuje od roku 2019, v tom roce se také rozvedla s druhým manželem Patrickem Whitesellem. Sanchéz byla vdaná celkem dvakrát a ze vztahů má tři děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám