Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) je velkou milovnicí rychlých kol. Příští rok na ni čeká obrovská výzva. Poprvé pojede slavnou Rallye Dakar, kde usedne vedle jezdce Martina Čábely jako navigátorka. K motoristickému sportu byla zpěvačka předurčena, protože rychlá kola a závodění miluje celá její rodina, kterou se Lounová ráda pochlubila.

„Můj brácha Daniel Pytloun skončil letos jako vicemistr Evropy v buginách a sestra Eliška jela poprvé Evropu a celkově dojela sedmá. Na to, že je bráchovi 16 a Elišce 14 let, tak dobrý,“ smála se Lounová, kterou na představení vozu na slavnou Rallye Dakar doprovodila ještě maminka s tatínkem. Mladší sestra se navíc stejně jako Olga věnuje i zpívání.

Zpěvačka sice miluje závodění, ale jako řidička je velmi zodpovědná.

„Pokuta mě neminula, byla za rychlost. Ale jinak se považuji za dobrou, opatrnou a hodně pozornou řidičku. Naučila jsem se udržovat rozestup mezi auty, to mě často zachrání od bouračky. Mám totiž čas reagovat na dění na silnici. Čechy považuji za dobré řidiče, akorát vím, že ženy moc nekoukají do zpětného zrcátka a chlapi zase nedodržují vzdálenost mezi auty. Blikají, tlačí se, jsou občas agresivní. Teď mám jednu špatnou zkušenost. Můj fanoušek šel v noci z mého koncertu po silnici, neosvětlený, neoznačený a srazilo ho auto. Nebyl ve tmě vidět! I na to chci upozornit,“ apeluje Lounová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám