Hlavní obsah
Článek

Pamela Anderson (56) se dmula pýchou. Její třiadvacetiletý syn Dylan se mimo jiné věnuje návrhářství a na svém kontě už má vytvoření vlastní řady oblečení. U velké události v Los Angeles, kde Dylan oblečení představoval, nemohla chybět. V sexy černých šatech to někdejší sexbombě z Pobřežní hlídky moc slušelo a pyšně pózovala vedle svého syna.

Na akci nechyběl ani její exmanžel a tatínek Dylana, hudebník Tommy Lee (59), jenž přišel po boku své současné manželky Brittany Furlan (35). Dylan se jinak také věnuje hudbě a působí i jako model. Geny svých rodičů v sobě zkrátka nezapře, byť podobou jde hlavně do svého otce.

Za výstředního bubeníka hardrockové skupiny Mötley Crüe se Pamela Anderson vdala v roce 1994. Bouřlivý vztah jim vydržel tři roky. Kromě mladšího Dylana spolu mají ještě pětadvacetiletého syna Brandona.

Blonďatá sexbomba se vdávala celkem pětkrát. Kromě Tommyho Leea byla rok vdaná za zpěváka Kida Rocka, podnikatele Ricka Salomona si vzala dokonce dvakrát. Pokaždé byli manželé jen rok a poprvé byl sňatek dokonce anulován. Letos si při intimním obřadu na zahradě svých rodičů vzala svého bodyguarda Dana Hayhursta.

Tommy Lee byl kromě Pamely ženatý ještě s herečkou Heather Locklear, předloni se oženil se zmíněnou komičkou a herečkou Brittany Furlan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám