Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dalším, kdo opustil taneční show StarDance, byl Zdeněk Godla. „Jsou chvilky, kdy vás něco nebaví nebo prostě nemáte den, ale pak jsou zase chvíle, kdy je to krásné a příjemné. Docela mě to mrzí, tedy ne, že bych brečel, to ne. Jsou tady lepší, tak ať vyhraje ten nejlepší,“ řekl herec Super.cz těsně po vyřazení.

Po zveřejnění výsledků porotce Zdeněk Chlopčík (67) uvedl, že soutěž opouští gentleman, který bude v dalších kolech chybět. „Zdeněk Godla byl přínosem celé StarDance, on to oživoval a musím říct, že jak jsem ho poznal v zákulisí, tak je to nesmírně citlivý chlap a gentleman,“ řekl.

Aby svá slova objasnil, přidal po přenose i historku, jak Godla jednou opravdu hodně naštval svou taneční partnerku Terezu Pruckovou, a to pozdním příchodem na trénink. Od tanečnice pak dostal co proto a kál se.

„On se tak zastyděl, že na příští trénink koupil velký pugét a opravdu mi říkal: ‚To je hrozné, já jsem přišel pozdě a hrozně jsem se styděl‘. Tak to jen na dokreslení, aby všichni diváci věděli, proč jsem říkal, že nás opouští gentleman,“ dodal nejobávanější z porotců.

Kromě Godly, který vypadl na základě hlasování poroty a diváků, soutěž opustila také Simona Babčáková (51) (tančila s Martinem Prágrem). Ta onemocněla, a protože šlo o její druhou absenci, nesmí dle pravidel BBC v soutěži dál pokračovat. Co přesně se stalo, televize ani herečka neupřesnily.

Reklama

Další články

Načítám