Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Netají se tím, jak moc se těší na svatbu, i když její přesné datum samozřejmě Paris Hilton (43) neprozradila. V poslední době ale dost obléká bílou, jako by už trénovala na svůj velký den. Bílé šaty od Pamelly Roland lemované třpytivými kamínky vynesla na akci Art+Film Gala v LA, kam ji doprovodil i snoubenec Carter Reum.

Zamilovaný pár tokal před objektivy fotografů, svou lásku se na rozdíl od jiných hvězd nezdráhají dávat na odiv. Carter poklekl před Paris v únoru tohoto roku po roční známosti. Dědička hotelového impéria se dušuje, že je Reum tím pravým a nikdy nebyla takhle zamilovaná.

Dokonce už se nemůže dočkat ratolestí, nechala si zmrazit vajíčka a plánuje s partnerem dvojčata. Děti ovšem přijdou na řadu až po svatbě.

Paris je aktuálně zasnoubená počtvrté. V roce 2002 kývla na žádost Jasonu Shawovi, o tři roky později řeckému miliardáři Parisi Latsisovi, a nakonec v roce 2018 herci Chrisi Zylkovi. Neprovdala se však doposud ani jednou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám