Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do poslední chvíle nebylo jasné, kdo vystoupí v sobotním kole StarDance. Otazník visel také nad moderátorkou Terezou Kostkovou (47), která měla podle předpisů hygieny ještě jeden den zůstat v karanténě, i když už měla po covidu negativní testy.

Podmínkou toho, aby za ni opět nezaskakoval Aleš Háma (50), který by tak musel přebíhat mezi dvěma přímými přenosy, uváděl také Atleta roku, byl další negativní PCR test. A zadařilo se.

"Ani nevíte, jak ráda vás vidím a jak jsem se na vás těšila," vítala se s diváky na začátku přenosu Tereza Kostková. "Doufala jsem, že to bude návrat bez jediného mráčku, ale zase ne," posteskla si.

Nádherná Kostková vtančila do přenosu v červených šatech a nesmírně jí to seklo. Po nemoci působila odpočatě, i když ji viditelně rozesmutnil nenadálý odchod jedné soutěžní dvojice. Soutěž musela ze zdravotních důvodů opustit Simona Babčáková (51).

Ta byla během minulého kola v karanténě stejně jako Mirai Navrátil (31). Na rozdíl od něj se ale do soutěže nevrátila, licenční pravidla jim s Martinem Prágrem nedovolují v soutěži pokračovat.

Reklama

Další články

Načítám