Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned dvě kulatá výročí oslavili herec Karel Heřmánek (76) s manželkou Hanou Heřmánkovou (61). Třicetiny slavilo jejich Divadlo Bez Zábradlí a také je to třicet let, co se vzali. V divadle uspořádali talk show, kde se sešly známé tváře, které zrovna nebyly v karanténě anebo neměly jiné pracovní povinnosti, doma prý oslava proběhla vyloženě rodinně.

"Uvařila jsem a pozvali jsme naše syny s partnerkami," krčila rameny Hanka, která věnovala manželovi k výročí snubní prsten, který před lety ztratil při natáčení. "Nechala jsem do něj vyrýt datum sňatku, abych to nemusela pokaždé hledat v oddacím listě," smála se. Karel ale prý na výročí nezapomíná a pro Hanku mívá i dárky. Ten letošní ale ještě nedostala. "Ale bude velký, protože manželka navíc dokončila vysokou školu," prásknul herec.

"Podařilo se mi vystudovat politologii. V ročníku jsem měla spolužáky stejně staré jako jsou naši synové,"prozradila Hana Heřmánková. Mimochodem na syny, kterým předali i provoz divadla, jsou manželé pyšní. "Mají za sebou i první společnou práci na hře Iliada, kterou přeložil Pepa, František dělal asistenta režie a Kája hraje hlavní roli. Sblížilo je to," míní Hanka.

Reklama

Další články

Načítám