Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Fanynky charismatického Petra Vágnera (46) pláčou! Představitel doktora Radima Nováka v seriálu Ordinace v růžové zahradě totiž podle našich informací končí v pořadu filmových novinek v televizi Óčko. „Něco mám předtočené a smlouva platí do konce ledna. Co bude dál, to nikdo neví,“ řekl nám sám Vágner.

Hudební stanice, v které moderátor Filmshotu podle zdrojů přímo z televize skutečně definitivně končí, jelikož mu smlouva nebude prodloužena, se z důvodu nutných úspor zbavuje všech úspěšných pořadů. Po čistce, která skončí v březnu, tak z těch stávajících zůstane ve vysílání snad jen relace s písničkami na přání.

V první vlně se vedení zbavuje nejznámějších a nejdražších tváří. Kromě Vágnera jde i o Evu Decastelo (45), jejíž pořad o módě Stylissimo patřil k těm úspěšným, přesto je od února zrušen. „Mohu potvrdit, že Stylissimo skutečně po šesti letech končí. Je mi to líto, protože to byl jeden z nejsledovanějších pořadů na TV Óčko. Ale poslední rok se víc orientuji na TopStar Primy, takže to pro mě není taková strašná zpráva. Svět se mi nehroutí, hypotéky budu platit dál,“ říká Decastelo, která byla na prvním českém hudebním kanále osm let, zatímco její kolega Petr Vágner čtyři léta.

Podle našich zpráv měli oba za osm hodin vysílání měsíčně (jedna čtyřhodinovka každých čtrnáct dní) příjem zhruba deset tisíc korun, což rozhodně není zanedbatelná částka, ale zase ne tak vysoká, aby se kvůli tomu Óčko zbavovalo posledních svých dvou známých osobností. Vždyť i ta třetí, Diana Kobzanová, zde točila už jen výjimečně, a nyní si bere dlouhou pracovní pauzu kvůli touze po cestování.

Reklama

Další články

Načítám