Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kathy Griffin ve čtvrtek oslavila 61. narozeniny rozverným tanečkem. Na balkóně se natřásala nahoře bez a o video se podělila se sledujícími na Instagramu.

„Mám narozeniny, baby! 61 a sexy,“ popsala video. Fanoušci byli dle komentářů nadšení, že je komička v dobrém rozmaru. Navzdory tomu, že nikdy nekouřila, bojuje s rakovinou plic a v srpnu ji odstranili část plíce.

Zákeřná nemoc Kathy vzala už dva sourozence, ona se s ní ovšem pere statečně a snaží se zůstat pozitivní. Lékaři zachytili nemoc na jejím počátku, a tak jsou i oni optimističtí.

Kathy v minulosti bojovala se závislostí na lécích na předpis a v červnu 2020 se předávkovala. Naštěstí ji zachránili a od té doby byla čistá. Až do srpna letošního roku, kdy po zákroku brala léky na bolest, zdá se ale, že svou závislost ukočírovala.

„Na rakovině je nejhorší, že když lapáte po dechu, kašlete, máte bolesti, je vám na omdlení a v mém případě přijdete o hlas, nemůžete se soustředit na nic jiného,“ napsala na sociální síti v září.

Rakovině podlehl v roce 2014 její bratr Gary (†63), o tři roky později na nemoc zemřela i sestra Joyce (†65). Několik měsíců před její smrtí Kathy podpořila sestru tím, že si oholila hlavu.

Reklama

Další články

Načítám