Hlavní obsah
Článek

Péče o čtyři malé děti je pro Lejlu Abbasovou (44) někdy logisticky velmi náročná. Její domácnost musí fungovat v přesně nastaveném režimu podle časového plánu.

„Základem úspěchu je, že máme denní program naplánovaný přesně na minuty. Na provozu domácnosti se absolutně podílí partner, protože nemáme pro děti zajištěné hlídání. Strašně nám pomáhá moje máma, bez ní by to vlastně nešlo, na druhou stranu ale jezdí od května do konce listopadu na chatu, takže během této doby je její pomoc dost omezená. Naštěstí odjíždí během léta, takže se její absence dá vyvážit cestováním a výlety. Ale jinak naše domácnost opravdu funguje jako namazaný stroj,“ popsala nám maminka devítiletého Davida, čtyřleté Iman a tříletých dvojčat Tea a Bena.

Dobré vztahy má moderátorka i s bývalým partnerem Michaelem Kocábem. „David chodí k tátovi jednou za čtrnáct dní. Dokonce měl u sebe dvakrát i Iman," svěřila se nám Lejla a na toto téma dodala: „Moje děti mu říkají táta Michael. Vždycky ho hrozně vítají, když si Davida vyzvedává. A on je má, myslím, rád, vždycky s nimi dovádí."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám