Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to půl roku, co porodila dceru Miu, a už si odskočila opět na přehlídkové molo. Bývalá primácká moderátorka Monika Leová (32) už nemá ani deko navíc. "Je to hlavně díky kojení. Poprvé v životě si můžu dopřát cokoli, tak se bojím, jak to dopadne, až kojit přestanu," řekla Super.cz.

Na přehlídku v Praze se těšila, i když do hlavního města s manželem dojíždějí z vísky ve východních Čechách, kam se přestěhovali. Do metropole jezdí jednou týdně, aby se potkala s kamarádkami, a její muž Martin Košín tady má ještě i pracovní klientelu. "Našel si ale i novou práci. Pomáhá na stavbách, baví ho to, je hrozně šikovný," chválila ho Monika.

"Jsem spokojená, žijeme v mém rodném domě s mojí babičkou, i Martin má rodinu 25 kilometrů daleko a klid mu na rozdíl od hektické Prahy vyhovuje. I malá je moc hodná, takže uvažujeme, že si rodičovskou prodloužím a pořídíme jí další sourozence, nikam nespěchám a je to super," plánuje Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám