Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Ibize je blaze. Tedy aspoň pro někdejší hvězdu modelingu Caprice Bourrete, která patří k dámám, které snad umí zastavit čas. Co na tom, že před pár dny oslavila padesátku, štíhlá blondýnka je důkazem toho, že věk je jen číslo.

Samotná Caprice ale nemá nic zadarmo. Má ale velkou výhodu. Sportování, zejména běh, ji nesmírně baví. Na španělském ostrově, kde tráví dovolenou, se tak bez obav nechala nafotit v růžových bikinách. Skoro by klidně mohla zapózovat na další titulce nějakého známého magazínu...

Na svém kontě má ostatně více než 250 obálek magazínů, které před lety ozdobila. Dnes už se věnuje jinému oboru, který má k modelingu hodně blízko. Navrhuje vlastní řadu spodního prádélka a plavek. A na kom jiném své kousky zkouší než na sobě. Je to zadarmo a výsledek vypadá skvěle.

Caprice se často objevuje také na televizních obrazovkách. Diváci ji mohli vidět v taneční show Dancing On Ice a v nejrůznějších reality show, kam je zvána i díky tomu, že se rozhodně nebojí světel reflektorů. Zároveň ale nemá potřebu vynikat v lacinostech jako jiné méně známé modelky a udržuje si pořád úroveň.

Reklama

Další články

Načítám