Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Udělat druhým obrovskou radost. Dát dárek, který potěší. Nejen o tom jsou Vánoce. Najít něco luxusního, zajímavého, praktického a v rozumné cenové hladině, že? Chytré hodinky české značky ARMODD z limitované edice jako by ztělesňovaly dokonalost, navíc jsou kompletně v češtině. Tak jakými pak pečlivě „ozdobíte“ svůj vánoční stromeček?

Budou to Squarz Pro 9? S klenotem v podobě velkého displeje

Foto: Armodd
Více

Foto: Armodd

Komerční sdělení

Magicky podmanivý. Upoutá pozornost. Proto tam je. Je vstupní branou do světa neuvěřitelně propracovaných vyladěných funkcí od volání až po poslech hudby skrze hodinky. Pohodlnost a intuitivnost ovládání vás důmyslně přesvědčí, že tohle se jako dárek ideálně osvědčí. Všechny notifikace a zdravotní monitorující funkce si nastavíte na pár kliknutí. A pak? On/Ona budou mít pocit absolutní lehkosti života. Ale se „strážným andělem“ v zádech – který nejen dobře vypadá, ale i pomáhá.

Tip na dárek pro muže: Silentwatch 4 Pro

Foto: Armodd
Více

Foto: Armodd

Komerční sdělení

Navrženo pro potřeby moderního „lva“ společenského salonů. Muže, který uznává balanc těla a ducha. Čeká ho zážitek s plně dotykovým kulatým disple-jem s uctivě velkým rozlišením. Intuitivní ovládání pomocí prémiového otočného kolečka. A pohodlné volání prostřednictvím hodinek. Ale pozor! Tento „tichý strážce“ má v repertoáru ještě o mnohem více hodnotných funkcí. Nic už další-ho neprozradíme. Poznejte je.

Tip na dárek pro ženy: Candywatch Premium 2

Foto: Armodd
Více

Foto: Armodd

Komerční sdělení

Ženy má větší „čich“ na jemnost a eleganci. Proto až najde pod stromečkem tenhle krystal v podobě svůdného designu – máte vyhráno. A co teprve samotné funkce? Nadmíru praktické. Tenhle vybraný model s plně dotykovým displejem najde hravě uplatnění v jejím osobním i profesním životě. Monitoruje men-strační cyklus a další zdravotní funkce, umožňuje nahrát si vlastní ciferník a klasicky upozorňuje na SMS, zprávy z aplikací a hovory atd. Jako dárek tohle bude „čsová bomba“, tomu věřte.

Nadšenci do pohybu si zamilují Roundz 3

Foto: Armodd
Více

Foto: Armodd

Komerční sdělení

Víte o tom druhém, že sportovní aktivity jsou pro něj stabilním prvkem jeho života? Tak to jistě dotyčnému „padne“ na ruku a do noty tohle funkční a modelové rozhraní limitované edice značky ARMODD. Budete to s nimi v praxi vypaat asi takto. Před samotnou aktivitou navolíte jeden z 8 sportovních reži-mů. Dáte „pecky“ do uší a přes dálkové ovládání hodinek spustíte svůj vybraný playlist. Hodinky pak změří kroky, kalorie, tep, saturaci krve a mnoho dalšího. Navrženo pro symfonii z pohybu. Jdete do nich?

Další články

Načítám