Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Chcete při nákupu vánočních dárků ušetřit, ale přesto své blízké potěšit něčím opravdu hezkým? Máme pro vás tip, jak pro celou rodinu nakoupit dárky do 3 000 Kč na jednom místě, a navíc z pohodlí domova!

Vánoce nemusí nikoho zruinovat. Když budete nakupovat chytře, neutratíte zbytečně moc, ale radost z dárků bude i přesto ohromná.

Pro babičku

Každá praktická žena ocení potah na židle. Tento je navíc pratelný a univerzální. Pořídit jej můžete v mnoha barvách. Každý člen domácnosti nebo návštěva tak mohou sedět na „své barvě“. Potahy Orex pořídíte na Postovnezdarma.cz za 205 Kč.

Foto: Postovnezdarma.cz
Výhodou těchto potahů je, že jsou prací

Pro puberťáka

Bezdrátová sluchátka pomalu vytlačují ta klasická. Potomek může v klidu poslouchat oblíbenou hudební skupinu a přitom třeba vyluxovat celý byt. Sluchátka Kade za 265 Kč lze pořídit v různých barvách.

Foto: Postovnezdarma.cz
Bezdrátová sluchátka jsou praktická

Pro menší děti

Děti milují akci! Jistě tedy ocení, když jim Ježíšek nadělí Autorobota za 199 Kč. Ten se jednoduše změní z automobilu v robota. Vybírat můžete ze čtyř barev. A na Postovnezdarma.cz najdete mnoho dalších hraček pro všechny věkové skupiny.

Foto: Postovnezdarma.cz
Autorobot udělá radost každému malému klukovi

Pro tatínka

Překvapte letos svého muže nebo mladistvě smýšlejícího tatínka a pod stromeček mu pořiďte bombera s nepřehlédnutelným potiskem. V bomberu Mark za 1 405 Kč jistě nezapadne do davu.

Foto: Postovnezdarma.cz
Bomber s výrazným potiskem se bude pánům líbit

Pro maminku

Ženy každého věku se rády parádí, ale v zimě by móda měla být i praktická. Pořiďte proto manželce nebo mamince stylové tenisky, v kterých si užije pohodlí klidně celý den. Musí ale být kotníkové a vybavené kožíškem, aby krásně zahřály. Tenisky Leslie jsou kromě toho k dostání v několika různých odstínech. Na Postovnezdarma.cz je teď navíc seženete se 70% slevou jen za 495 Kč.

Foto: Postovnezdarma.cz
Mamince pořiďte teplé boty, které zároveň vypadají dobře

Pro dědečka

Kupovat dárek pro dědu, je vždy oříšek. Dědeček všechno má a nic nepotřebuje. Silikonové krytky ale jistě ocení. Uzavře díky nim jakoukoli nádobu, ale hodí se i jako obal, který ochrání před působením vzduchu třeba rozpůlenou okurku nebo citron. Sadu šesti krytek v několika barevných provedeních seženete za 195 Kč.

Foto: Postovnezdarma.cz
Kritky jsou praktickým dárkem, ideálním pro dědu

Protože na Postovnezdarma.cz skutečně neplatíte za dopravu ani korunu, vychází tento kompletní nákup vánočních dárků pro celou rodinu jen na necelé tři tisíce korun. A to se vyplatí, že? A navíc dárky pořídíte na jednom místě a z pohodlí domova.

Foto: Shutterstock.com
Vánoce si můžete užít i bez zbytečného utrácení

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám