Hlavní obsah
Článek

Kdo by to byl řekl! Agáta Hanychová (38) plní přední stránky novin posledních deset let, ale už předtím byla hvězdou. Jen o tom dosud nikdo nevěděl. Tak například v roce 1988 v necelých třech letech natáčela seriál Druhý dech z prostředí jednotného zemědělského družstva, ve kterém hrála slovenskou dojičku její matka Veronika Žilková (62). „Vašut mě podezíral z nevěry s Abrhámem, tak mě zmlátil a znásilnil. A z toho vznikla Agáta Hanychová,“ řekla Super.cz Žilková o ději. Podívejte se na důkazní video.

Žilková v seriálu, jenž právě vysílá každou středu Nova, hraje Verunku Stehnovou. V ukázce, kterou má Super.cz k dispozici, má konflikt s rodiči svého seriálového muže, jehož hrál Marek Vašut. „Měla jsem mejdan, opíjela se a dětem měli dát najíst prarodiče. A to se jim nelíbilo,“ krčí rameny Veronika. Ta tehdy v reálu žila s otcem Agáty Jiřím Hanychem. „Tehdy bylo všechno v pořádku, byla jsem zamilovaná,“ tvrdí.

A jak podle ní došlo k početí seriálové dcery, kterou hrála její skutečná dceruška? „Vašut si myslel, že mám něco s Abrhámem. Předjel mě, odtáhl domů, tam mě zbil, a z toho se narodila Agáta. Pamatuju si, že jsem musela na pohotovost. Nasadil mi dvojitého Nelsona, tak jsem mu nadávala: Vašute, jsi blázen! Pěsti ve tmě jsi už přece natočil!“ vzpomíná na zákulisí seriálu rozesmátá Žilková, která dceru vzala i do filmu Zapomenuté světlo. Tehdy už bylo dnešní rebelce a české Paris Hilton jedenáct let.

Reklama

Další články

Načítám