Hlavní obsah
Článek

Klára (33) a Michal (31) si ve Svatbě na první pohled zatím užívají každý den manželství. Okamžitě si spolu sedli, skvěle se baví, a tak není divu, že se sbližují i na svatební cestě. Ač to mezi nimi jiskří, došlo nečekaně na slzy. A to u obou z nich.

Nyní, čtvrtý den manželství, dojde na jejich líbánkách i na svatební vzkazy, které dostali od svých blízkých. S oběma nečekaně zamávají. Klárku dojme vzkaz od rodiny, Michal pak se slzami vzpomíná na kamaráda, který už bohužel není mezi námi.

„Prostě tam s námi nebyl ještě jeden kamarád, který se zabil na motorce,“ prozradil se slzami v očích Klárce Michal. Ta ho hned utěšovala.

„Vlastně ve chvíli, kdy se to stalo, tak jsem říkal, že tady vlastně je, protože on zůstal v těch lidech, používáme jeho hlášky, jeho humor, takže tady je,“ dodal Michal, kterému Klára byla velkou oporou.

Zda se experti nesekli a opravdu vybrali ideální pár, který spolu zůstane, ale ukážou až další díly. Kromě svatební cesty sympatický pár čeká ještě společné soužití. Až pak se rozhodnou, zda spolu chtějí zůstat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám