Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a tanečnice Kate Matl (45) je ve skvělé formě. Osm měsíců po porodu dcery Karolínky má postavu, kterou by jí mohly závidět náctileté modelky. Snaží se také starat o pleť a vzhled celkově. Jak sama říká, je potřeba se o sebe starat a nekašlat na sebe jen proto, že je zaneprázdněná maminka.

"Žena by se měla mít ráda. Miluju svého muže, dceru, rodinu. Ale je také důležité se o sebe starat. Není to na prvním místě, protože jsem maminka a na prvním místě je malá. Nemyslím na nic jiného než na dceru, ale to neznamená, že o sebe nebudu pečovat," řekla Super.cz Kateřina na otevření kadeřnictví.

"Snažím se starat nejen o malou, ale i o sebe. Proto jsem vyrazila do salónu," upřesnila. "Žena by neměla být jen maminka, ale i partnerka. A když to jde, měla by se o sebe starat. Zatím to je tak, že se stíhám nalíčit a umýt si vlasy. Malé je osm měsíců, je čas i začít se cvičením. Aby ani to tělo nebylo na druhé koleji," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám