Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Phoebe Dynevor (26) vyrazila minulý týden na Barbados a svět obletěly její fotografie v bikinách. Ne že by fanoušci díky seriálu Bridgertonovi neznali její obnaženou figuru, ale tenhle pohled se zkrátka neomrzí.

Ačkoliv má postavičku dokonalou a není pochyb ani o jejím hereckém talentu, přiznává Phoebe, že přehnaným sebevědomím zrovna neoplývá.

„Mívám úzkosti, bojím se selhání a že ostatní zklamu,“ prozradila v jednom z rozhovorů. „Medituji, mám terapeuta a chodím na dlouhé procházky,“ popsala, jak s takovými pocity bojuje.

Příští týden jde do kin drama The Colour Room s Phoebe v hlavní roli. Jde o její debut na stříbrném plátně, i když díky Bridgertonovým patří v současné době k nejžádanějším herečkám.

Co se týče jejího milostného života, zdá se, že je herečka single. Naposledy randila s proslulým hollywoodským proutníkem Petem Davidsonem, ale vztah na dálku příliš dlouho nevydržel. Davidson navíc nyní tráví čas s Kim Kardashian a hojně se spekuluje, že nejde pouze o přátelství, ale začínající románek.

Reklama

Další články

Načítám