Hlavní obsah
Článek

Rodačka z Karlových Varů Ivana Loušová (20), která se probojovala do finále soutěže krásy Česká Miss, je smutkem bez sebe. Cestou na pražské letiště, odkud s další třináctkou soutěžících odletěla na soustředění do thajského letoviska Pattaya, jí totiž jakýsi chmaták ukradl kufr. Měla v něm také spodní prádlo, plavky a všechno oblečení na celý čtrnáctidenní pobyt.

„Přijela jsem do Prahy autobusem přímo z Varů a chtěla jsem se jen zorientovat v metru. Někdo využil mé chvilkové nepřítomnosti a v tu ránu byl můj kufr pryč,“ postěžovala si půvabná slečna. Naštěstí pro ni se jí konkurentky rozhodly pomoci a vybavily ji z vlastních zásob kosmetikou, nějakým oblečením a žabkami. Podívejte se do fotogalerie na její krásu i na snímky dalších sexy finalitek!

„Holky jsou kamarádky. Půjčily mi kolegiálně hned několik věcí, tak jsem to zvládla,“ raduje se i při svém neštěstí. Hned po příletu do Thajska vzala místní tržiště útokem a nakoupila si alespoň to nejnutnější.

První část pobytu krásná elita našeho národa stráví v pětihvězdičkovém hotelu v Pattayi. Čekalo je uvítání s kapelou a pětichodovou večeří. V místní zoologické zahradě Nong Nooch Tropical Garden se pak druhý den kochaly exotickými květinami, tygřím miminkem při jeho krmení a ty odvážnější pózovaly s tygrem bengálským. Následovala vyjížďka na slonech, kterou si snad nenechala ujít žádná z krasotinek. Nakonec stihly i návštěvu tamního delfinária a ochutnaly speciality místní kuchyně.

V dalších dnech pak budou mimo jiné natáčet medailonky pro slavnostní finálový večer, který proběhne 31. března na Prima family a během něhož diváci vyberou Českou Miss 2012.

Reklama

Další články

Načítám