Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Sexbomba Nikol Moravcová (36), jejíž křivky patří k těm nejluxusnějším v českém showbyznysu, dala definitivní sbohem svému příteli Marku Šíšovi, s nímž randila dva roky. „Chtěla jsem s oznámením ještě chvíli počkat, ale když už je to venku... Rozešli jsme se jako dva dospělí lidé a snad z nás jednou budou dobří kamarádi,“ potvrdila konec velké lásky Nikol.

I když zlé jazyky tvrdí, že příčinou rozchodu měla být Šíšova občasná nevěra a vzhledem k tomu žárlivost Moravcové, moderátorka a herečka to rázně odmítá. „Kategoricky to dementuji, není to pravda. Jediným důvodem našeho rozchodu je, že již brzy odlétám na Kalifornie a nemám v plánu se vrátit. Náš vztah už by neměl perspektivu,“ říká Nikol.

Dvojice měla problémy již na podzim, zhruba před necelým měsícem se nakonec domluvila na ukončení vztahu. „Dárky na Vánoce jsme si ještě dali, na Silvestra jsme ale už byli každý jinde. Právě se od Marka stěhuji ke svým rodičům. Pravidelně se vídáme, dokážeme spolu komunikovat,“ tvrdí překrásná blondýna.

„Bolelo to, ale tahle etapa už je za námi. Nebyl v tom ani z jedné strany třetí člověk, zkrátka jsme se domluvili, že spolu dál nebudeme. Byl to opravdu velmi dospělý rozchod,“ dodává Moravcová závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám