Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z hvězd nové štědrovečerní pohádky bude také Naďa Konvalinková (73). Herečka si po boku Ivy Janžurové a Daniely Kolářové zahrála sudičku v pohádce Karla Janáka Jak si nevzít princeznu.

„Mám pohádky ráda, líbila se mi také role. Od těch Barušek, Marušek, princezen, královen a čarodějnic jsem dostala roli sudičky. A hlavně se mi líbil scénář,“ řekla Super.cz herečka, která byla také ráda za své kolegyně na place. „Byly jsme rády, že se můžeme potkal pohromadě a moc jsme si to užívaly. Každý ten den byla radost,“ řekla herečka, která sama o Vánocích pohádky sleduje.

„Když už je vše hotovo, tak se samozřejmě podívám,“ prozradila Konvalinková a promluvila o Vánocích. „Opravdu si ten vánoční čas užívám od adventu, to si doma nazdobím, navoním, mám světýlka, a to mám moc ráda. Jelikož už jsme všichni velcí, o dárcích to úplně není, ale spíš o setkání. Se spoustou kamarádů se raději setkáme, než abychom se zahrnovali dárky, o kterých už pak člověk ani neví, co s nimi,“ dodala závěrem herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám