Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Daniela Kolářová (77) se pravidelně objevuje na filmových plátnech, avšak pohádky její parketa úplně nejsou. Nabídku do letošní štědrovečerní pohádky Jak si nevzít princeznu odmítnout nemohla. V novém filmu Karla Janáka se objeví o boku Ivy Janžurové (82) a Nadi Konvalinkové (73).

„Líbil se mi ten scénář, protože trochu pootáčí to schéma pohádek, na které jsme od dětství zvyklí. Je to trochu jinak a je to i vtipné,“ řekla Super.cz herečka, která sama přes Vánoce pohádky sleduje.

Z natáčení byla nadšená i díky kolegyním, se kterými si zahrála sudičky. „Bylo to bezvadný, moc jsme si to užívaly,“ prozradila na tiskové konferenci České televize Kolářová a promluvila i o blížících se Vánocích.

„Trochu vždycky propadám panice, jestli se to vše zvládne a jak to bude. Takže uvidíme, už se blíží, takže to musíme všichni řešit. S předstihem nenakupuji, ale ani to nenechávám na poslední chvíli,“ dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám