Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos v květnu oslavila herečka Jiřina Bohdalová (92) kulaté narozeniny. Ty měla původně slavit ve velkém stylu, a to s kolegy a přáteli na mejdanu plném hvězd. Kvůli koronavirovým opatřením ale z akce sešlo. O pořádnou narozeninovou party nakonec jubilantka stejně nepřijde.

Česká televize připravuje s hvězdou filmové a televizní tvorby silvestrovský pořad a oslavu 90. narozenin. Největšího flámu s Jiřinou Bohdalovou se zúčastní řada známých tváří jako Marek Eben, Lucie Bílá, Bolek Polívka, Hana Zagorová nebo Milan Kňažko.

„Nebude to nic nového. Bude to takové, jako když si představíte Menšíkův Silvestr, chtěli jsme, aby se diváci a my sami koukali na to, jak jsme vypadali a jak vypadáme dnes, v roce 2021. To je moc hezké, uvědomila jsem si to na Silvestrech Menšíka,“ řekla Super.cz na tiskové konferenci České televize herečka, která bude velkolepou show točit během tří listopadových dní.

„Říkala jsem si, že je škoda, že každý Silvestr je vždy něco takového, že sedí u stolu a říkají si vtipy. A to není ono. Tak mě napadlo, že by to mohl být takový Menšíkův Silvestr, je to zajímavé vzpomínat, vidět tak i lidi, kteří tu nejsou. To vám letos připravíme, abyste příští roky zase mohli říct, kdo jak zestárnul,“ řekla Super.cz s úsměvem Jiřina Bohdalová, která už se těší i na Vánoce a pohodu u pohádek. A ani letos nehodlá nikoho pustit k přípravě štědrovečerní večeře. „Na to mi nesmí nikdo sáhnout,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám