Hlavní obsah
Článek

Před pár měsíci začal Milan Peroutka (34) opět pravidelně chodit do fitka a dřít na postavě. Jeho úsilí brzy začalo nést plody, které zpěvák a herec předvedl před objektivem. V charitativním psím kalendáři je totiž polonahý.

„Nevím, jak je to napadlo, ale byl hezký den, tak jsem fotil v bazénu. A dnes mě to překvapilo, že ta fotka je celkem obnažená, tak je to snad v pohodě,“ řekl Super.cz se smíchem Milan, který byl před objektivem se svým mazlíčkem.

„Je to nalezenec z hlavního nádraží, kde ho odchytli asi 5 let zpátky a my jsme ho pak odchytli v útulku a modlili se, aby se o něho původní majitel nepřihlásil, protože ze zákona je asi ještě půl roku, kdy se můžou přihlásit,“ řekl nám Milan na křtu charitativního kalendáře Pes a celebrita.

„Je to peruánský naháč a je to docela praktické, protože může do postele a nejsou všude chlupy,“ svěřil se zpěvák s tím, že stále pravidelně cvičí, a už mu dokonce nabízeli, aby se přihlásil do fitness soutěže.

„Snažím se mít pořád nějakou aktivitu. Už mi nabízeli ve fitku, jestli se po vzoru Noida a Ivy Pazderkové nechci přihlásit na nějakou soutěž. Tam to zatím nesměřuji, ale říkají mi, že tam je potenciál. Zatím z toho ale nedělám životní styl,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám