Hlavní obsah
Článek

Každé Vánoce se obchodníci předhánějí s výhodnými nabídkami a všemožnými slevami s vidinou zástupů lačných zákazníků ve dveřích. Někdy to ale přeženou a my tak můžeme na jejich úkor získat vánoční dárky za opravdu skvělé ceny.

První vánoční akce, nad kterou se vyplatí pozastavit, je minulý týden představená vánoční kampaň od O2. Budeme-li vycházet z oficiálních zdrojů tiskové zprávy, napovíme, že O2 bude letos rozdávat svým zákazníkům tisíc korun na nákup v prodejně či e-shopu operátora. Tisícovku navíc zákazník získá za každou jednu službu, kterou u O2 má. Tak se pojďme na nabídku podívat zblízka!

Trik je v levných a doplňkových službách

Při hlubším zkoumání člověk zjistí, že akce se týká i takzvaných předplacených karet. Slevu tak může mít i člověk, který není zákazníkem O2. Stačí si předplacenou kartu nabít za 300 korun a tisícovku máte v kasičce. Navíc, pokud přemýšlíte nad pořízením nového tarifu, internetu na doma či snad televize, rozhodně mrkněte na nabídku od O2. Dost často totiž (a O2 není jediné mezi operátory) nabízí například tarif nebo internet na doma, ke kterým vám operátor přihodí třeba televizi za pár korun. V pravidlech vánoční kampaně navíc stojí, že tisícovku dostanete za každou jednu službu! Takže třeba tři služby, tři tisícovky…

Jsem zákazník, jsem pán

Buď jste zákazníkem O2, nebo nejste. Akci můžete využít v obou případech, pakliže se jím stanete dodatečně nebo si zřídíte novou službu. Nové zákazníky většinou čekají lákavé nabídky, ale o ty stávající nebude chtít operátor přijít. Vánoční akce od O2 je proto výhodná pro všechny. Vyjednejte si levně doplňkovou službu a šup – další tisícovka míří k vám.

Bezdrátová sluchátka za tři stovky?

Tisícovka vás asi nevytrhne u nákupu iPhonu za 40 tisíc korun, i když je to jistě lepší než nic. Ale O2 má v nabídce třeba i nejlevnější 5G telefony s cenovkou kolem pěti tisíc korun. A to už je pěkná sleva 20 procent. Sleva je ale obzvlášť lákavá u levnějších produktů, například nová bezdrátová sluchátka O2 Pods mají cenovku 1 299 korun. Mínus tisícovka za jednu službu a můžete mít pod stromečkem moderní sluchátka za 300 korun! To už je krásný dárek pro syna, dceru nebo klidně i pokrokovou babičku, která drží tempo s dobou.

Co teď?

Doporučení je jednoduché. Jestli vás vánoční nabídka zaujala a dočetli jste až sem, navštivte web O2, dříve než se situace (třeba pro velký zájem) změní. Na www.o2.cz najdete všechny informace.

Další články

Načítám