Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vždycky vynikala upřímností a otevřeností. Nic se u Báry Strýcové nezměnilo ani po narození syna Vincenta. Bývalá profesionální tenistka se nebojí přiznat, že během mateřství mohou přijít i náročnější okamžiky.

Prostřednictvím svého profilu na sociální síti Instagram se otevřeně přiznala, že měla problémy s kojením. „Šestinedělí je skoro za mnou. Občas to pořád trošku drhne - hlavně v noci - ale už jsme se tak nějak sladili a zvykli si na sebe,“ komentovala vítězka ženské čtyřhry ve Wimbledonu 2019 a bronzová olympijská medailistka fotku, na které se nechala zvěčnit během intimní chvíle při kojení. „Kojení bylo ze začátku trošku boj, Vincentovi se moc nechtělo pít z prsu, ale znáte mě, bez boje to nevzdávám. A tak přišla na řadu odsávačka,“ dále napsala.

Svým postojem byla pro ostatní maminky jistě motivací. „Bože jak já Vám děkuji za tenhle postoj. S kojením bojujeme od porodnice a zkoušíme vše, opravdu vše, co se dá,“ napsala fanynky Jolcaaa a jiná sledovatelka Regina dodala: „Naprosto chápu, myslela jsem si, že kojení je pouze o vytažení prsu z podprdy a nabídnutí miminu - opak je pravdou, je to alchymie a člověk musí mít trpělivost, ale pak to stojí za to.“

Bronzová olympijská medailistka v ženském deblu z Letních her v Riu de Janeiru 2016 si mateřství maximálně užívá. „Vždycky jsem chtěla být maminkou. Kam se na to hrabou všechny grandslamy, Wimbledony a olympiády. Nechci to shazovat, ale pro mě je nejdůležitější být mámou a mít jistotu, že je dítě zdravé. Jak to ostatně mají všechny maminky,“ svěřila se Super.cz ve svém posledním rozhovoru před porodem Bára Strýcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám