Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cristiano Ronaldo (39) s partnerkou Georginou Rodríguez (30) vzbudili rozruch, když minulý týden oznámili, že čekají dvojčata. Modelka nyní potěšila fanoušky fotkou z ultrazvuku, kam ji doprovodila i početná rodinka.

Kromě nadšené Georginy na lehátku jsou na snímku vidět fotbalistovy děti Cristiano mladší (11), dvojčata Eva a Mateo (3) i jejich společná dcera Alana (3).

Do popisku fotky Rodríguez napsala pouze „netrpěliví“ a přidala srdíčka, což zjevně vypovídá o tom, jak se na nové přírůstky do rodiny těší.

Ronaldovy starší děti porodily náhradní matky, jejichž totožnosti jsou dodnes utajeny. Eva a Mateo se narodili měsíc předtím, než vyšlo najevo, že je Georgina těhotná. Alana se pak narodila v listopadu 2017. Zhruba rok poté, co se Georgina s Cristianem seznámili v obchodě Gucci, kde modelka pracovala.

O jejich seznámení se Rodríguez nedávno rozpovídala pro italskou Elle. „Poprvé jsme se potkali v obchodě Gucci, kde jsem působila jako prodavačka. O pár dní později jsme se viděli na jiné akci značky. Tam jsme si mohli povídat uvolněně, protože jsem nepracovala. Byla to pro oba láska na první pohled,“ popsala.

Reklama

Další články

Načítám