Hlavní obsah
Článek

Jessica Simpson (43) je sdílná ohledně svého soukromí. Netají se ani tím, že léta bojovala se závislostí na lécích a alkoholu. Nyní opět šokovala, tentokrát snímkem, který pořídila před čtyřmi roky, těsně předtím, než se začala léčit.

O fotografii, kterou najdete v galerii níže, se podělila právě u příležitosti výročí odvykání. Jindy půvabná blondýnka působí na snímku otekle a zmateně.

„Ta osoba na fotce z 1. listopadu roku 2017 je verze mě, kterou ani nepoznávám. V ten moment jsem věděla, že musím vyhrát bitvu o sebeúctu, kterou jsem sváděla sama se sebou,“ popsala fotku, která dokonale zachycuje, v jaké stavu tehdy byla.

„A upřímně, byla jsem vyčerpaná. Musela jsem na sobě tvrdě zapracovat, přijmout bolest, selhání a sabotování sebe samé. Pití nebylo problémem. Já jsem byla. Neměla jsem se ráda. Nevážila si sama sebe. Dnes je to jinak,“ dodala.

Kromě pěvecké a herecké kariéry je Jessica úspěšnou podnikatelkou, majitelkou módní značky a autorkou vlastní biografie, v níž barvitě popsala nejen alkoholismus, ale také například traumata z dětství.

Kromě toho je trojnásobnou maminkou. Dcery Maxwell (9), Birdie (2) a syn Ace (8) jsou jí velkou motivací v boji s vlastními démony, i když, jak sama přiznává, aby nad nimi zvítězila, chtělo to hodně kuráže a odhodlání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám