Hlavní obsah
Článek

Onemocnění Covid-19 se nevyhnulo ani Jiřímu Lábusovi (71). Představitel čaroděje Rumburaka ze seriálu Arabela chytil nakažlivější mutaci delta, a to přesto, že byl očkovaný. Šesti měsíců po vakcinaci měl oblíbený herec a dabér jen slabou ochranu proti viru, a nemoc u něj tedy propukla.

Jiří Lábus podstoupil v Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM) léčbu pomocí přípravku REGN-CoV2 s vysokým obsahem protilátek. Léčba, kterou podstoupil mimo jiné i bývalý americký prezident Donald Trump, u Lábuse rychle a úspěšně zabrala. „Je mi už dobře,“ svěřil se Super.cz herec a dodal: „Do konce týdne budu v karanténě. Pak mě čekají pracovní aktivity, hodně se mi toho nakupilo a já se na vše těším. Cítím se už dobře.“

Lábus patří do skupiny 120 pacientů, kterým byl lék REGN-CoV2 hrazený ze zdravotního pojištění podán v IKEM od půlky dubna. Herec chce mít tuto nepříjemnou epizodu zjevně za sebou a dál už na téma zdraví nebyl příliš sdílný. „Já už bych se o tom dál nechtěl příliš bavit. Je to moje soukromá věc,“ dodal Jiří Lábus.

Reklama

Další články

Načítám