Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hana Vagnerová (41) se jako bývalá striptérka Deniska vrátila v nové řadě seriálu Lajna 3, tentokrát už jako maminka dvojčat Ríši a Míši. S partnerem, hokejovým trenérem Lubošem Hrouzkem, kterého si opět zahrál Jiří Langmajer (57), se znovu stěhují, tentokrát na Slovensko, do Bratislavy.

Tam Denisku čeká plno výzev, jimž čelí jak svou neuchopitelnou logikou, tak ženskými zbraněmi, které tasí na Hrouzka i hokejové pohlaváry. Pomocníky jsou jí minišaty, jehlové podpatky, miniaturní topy, krajové prádlo nebo podvazky.

„Ne nadarmo se říká, že když se povede kostým, tak máte půlku postavy hotovou,“ řekla Super.cz herečka s tím, že kostymérky Lajny 3 odvedly výbornou práci.

Pro milovnici města Denisu bude výzvou i výlet do hor. Zajímalo nás proto, jaké bylo nejhorší místo, kde musela herečka strávit noc.

„Nejhorší noc jsem strávila v trajektu. Měla jsem mořskou nemoc a celou noc jsem prozvracela v kajutě. Zlatá slovenská koliba,“ smála se Hanka.

Lajnu 3 mohou diváci sledovat na Televizi Seznam a videoportálu Stream.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám