Hlavní obsah
Článek

Dva herci známí z filmu Tankový prapor se dvacet let po natáčení nemohou ani cítit. Představitelé podporučíka Maliny Vlastimil Zavřel (57) a kapitána Matky, jehož ztvárnil dnešní politik Vítězslav Jandák (64), se ani vzájemnou nevraživostí netají. A za vším je, jako ostatně skoro vždy, žena!

„Nikdy to nebyli velcí kamarádi, ale respektovali se, teda do té doby, než se Jandák zakoukal do Zavřelovy přítelkyně a byl oheň na střeše. Nikde to neroztrubovali, ale společným setkáním se raději vyhýbají,“ prozradil prý zdroj deníku Aha!.

„Pan Jandák? To je jiná kategorie herce, ten vždy musí mít něco extra, nekamarádíme spolu,“ reagoval na dotaz podrážděně Zavřel, zatímco Jandák se dušoval, že novináři mají určitě špatné informace.

Jde už sice o docela starou historii, ale přesto se doteď oba neusmířili. A zatímco Zavřel, jenž národ baví v Ordinaci v růžové zahradě coby sympatický záporák Jindřich Valšík, Jandák už moc popularity kvůli svému angažmá nezískává. Takže kdyby se opět zakoukali do stejné ženy, víc šancí by tentokrát měl asi Vlastimil Zavřel...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám