Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Mirai Navrátil (31) a herečka Simona Babčáková (51) ve sobotu nemohli tančit ve StarDance, protože coby neočkovaní skončili v karanténě. Ve třetím kole StarDance se sice mimořádně nevyřazovalo, ale body poroty a hlasy diváků se počítají do dalšího kola.

A právě tyto body a hlasy budou oběma celebritám chybět, protože neměly možnost před diváky předvést své taneční umění. Diváci jim ovšem nyní mohou posílat své hlasy, o které oba dva prosí, protože jsou oproti ostatním soutěžícím v nevýhodě.

Mirai se s vervou sobě vlastní pustil do tréninků s Lenkou Norou Návorkovou a Simona Babčáková maká pod dohledem Martina Prágra. Mirai také zveřejnil video, kde ukazuje, o jaký tanec diváci v sobotu přišli.

„Ještě jsme to tu neměli úplně najetý a kotoul jak po 36hodinový šichtě tomu dává korunku, ale nemohli jsme si to nechat pro sebe,“ chlubil se tanečním videem Mirai a prosil fanoušky o hlasy.

Ti nešetřili pochvalami a slibovali, že zpěváka nenechají ve štychu. Na Halloween se do tréninku pustila i Simona Babčáková. „Dnes na starý keltský svátek mrtvých Samhain jsem vstala z mrtvých a z karantény i já,“ vtipkovala Babčáková, jež symbolicky vstala z rakve.

Reklama

Další články

Načítám