Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díl od dílu se zlepšuje. Zdeněk Godla (48) s Terezou Pruckovou tentokrát na tanečním parketu StarDance předvedli romantický waltz. Zdeňkův posunu od prvního kola porota značně ocenila, a dokonce si odnesl jednou osm bodů.

„Zdeňku, vy jste pro mě čistý jako studánka. Vidím tu průzračnou studánku a na ní leží jenom jeden leknín. Jste úžasný člověk, vám člověk musí všechno věřit,“ svěřil se po jejich tanci porotce Jan Tománek.

Zdeněk Chlopčík pak dodal. „Musím říct, že celá atmosféra toho anglického waltzu byla opravdu dokonalá a Zděňku, vy jste ji skvěle vyjádřil,“ svěřil se obávaný porotce. Zdeněk s Terezou si tentokrát vytancovali 29 bodů a svým výkonem dojali i televizní diváky.

„Tanec mě zcela a úplně dostal. Ne, že by Zdeněk tančil jakkoli perfektně, ale ta atmoška. Moc se mi to líbilo, mráz mi po zádech běhal,“ svěřila se jedna z divaček. „Je super. Takový roztomilý medvídek Pú a dává to srdcem. Kéž bych uměla aspoň takhle tancovat,“ dodala další z divaček, které se Zdeňkův výkon líbil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám