Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Šárka Vaňková (36) se necítí být ve formě. Během covidového období přibrala a zatím se jí nepodařilo kila shodit. "Před třičtvrtě rokem jsem měla výkyv a ten zůstal. Potřebovala bych zhubnout kvůli lepšímu pocitu. Hřeším na to, že je doba kabátů a šál. Na jaře už to nezakryji, to budu potřebovat máknout," řekla Super.cz historicky první stříbrná SuperStar, kterou z trůnu na druhé místo sesadila jen Aneta Langerová (37).

Marně jsme kila navíc hledali. Šárka vypadá skvěle. "Neměla jsem pravidelný pohyb, režim. Neobléknu kalhoty, které jsem oblékla, vidím to na sobě všude. Ale hlavně, že jsem zdravá. Hold si koupím nové oblečení," pokrčila rameny Šárka, která nyní září v muzikálu Robinson Crusoe.

A stále se pěvecky zlepšuje. "Trvalo mi dlouho, než jsem se po mé pauze dala do formy. Pořád na tom pracuji. Stále je znát, že ty hlasivky měly dlouhou dovolenou. Je to ale pokrok," říká zpěvačka, která vedle zpěvu muzikálu začala v Divadle Na Maninách, kde se Robinson hraje, pracovat také v produkci. "Jezdím na představení a také na produkci, kde jsem začala pracovat. Vidím práci i z druhé strany, hrozně mě to baví," dodala Vaňková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám