Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) přiznala, proč se nechala zavřít s influencery do vily v reality show Like House. "Řekla jsem, že to je kvůli tomu, že jsem samoživitelka. Není to samozřejmě tak, že nemám na poplatky za popelnice. Mám obrovský barák, který se ale nezaplatí sám. A hlavně musím například po rozvodu platit milióny svému exmanželovi," řekla Super.cz Agáta.

Řada lidí si myslí, že vilu opustila proto, že se psychicky zhroutila a pobyt nezvládla. "Nikdy jsem tam neměla jít na dva měsíce, nikdy bych tam na dva měsíce nešla. Mám děti. Všechno bylo s Primou domluvené dopředu. Protože jsem tušila, že přijdou spekulace. Dva dny před odchodem jsem natočila video, které se při mém odchodu, který Prima bude vysílat ve středu, všem ukáže," upřesnila Hanychová.

V Like House ale úplně nekončí. "Budu se podílet na noční show. Nechte se překvapit. Poprvé mě uvidíte příští týden ve čtvrtek," dodala Hanychová, jejíž cesta z vily směřovala hned za dětmi Kryšpínem a Miou, které po celou dobu bydleli u její maminky Veroniky Žilkové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám